Περιγραφή

Η Σίτα Κάθετης Κίνησης αποτελεί την ιδανική λύση για παράθυρα αλλά μπορεί να εφαρμοστεί και σε μπαλκονόπορτες ως την πλέον οικονομικότερη λύση. Λειτουργεί χειροκίνητα και το μάζεμά της γίνεται με κρυφό ελατήριο επαναφοράς.

Χάρη στα διαφορετικού πάχους κουτιά, η Σίτα Κάθετης Κίνησης μπορεί να τοποθετηθεί σε όλα τα είδη κουφωμάτων (αλουμινίου, συνθετικά ή ξύλινα), ακόμη και αν το περιθώριο μεταξύ κουφώματος και ρολού ή παντζουριού είναι ιδιαίτερα μικρό και μπορεί να καλύψει και μεγάλα ανοίγματα με ύψος έως 2,6m και έως και 3m πλάτος χάρη στον ενισχυμένο άξονα περιτυλίγματος του πανιού με πολλαπλές νευρώσεις, για μεγαλύτερη αντοχή σε μεγάλα ανοίγματα.

Το πανί είναι άκαυστο Fiberglass με ενίσχυση από υαλοΐνες για μεγαλύτερη αντοχή στην ηλιακή ακτινοβολία ώστε να μην “καίγεται” και να μην ξεραίνεται. Η ειδική σύνθεση του προσδίδει την απαιτούμενη σκληρότητα ώστε να μη “σακουλιάζει”.

Το ελατήριο αυτόματης επαναφοράς, η καρδιά δηλαδή της Σίτα Κάθετης Κίνησης, είναι γαλβανισμένο και χρωμιομένο για μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο και αθόρυβη λειτουργία. Δε σκουριάζει, δε διαβρώνεται με την πάροδο του χρόνου, δεν επηρρεάζεται από τις περιβαλλοντικές συνθήκες (ρύπους μεγαλουπόλεων, αλμύρα παραθαλάσσιων περιοχών κ.α.) και δουλεύει απρόσκοπτα και αθόρυβα καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του.